O nama

potato-blossom-potato-bush-with-white-flowers_199743-3967

Očuvanje Kvaliteta i Tradicije

Lisa Produkt d.o.o je porodična  firma koja traje već 25 godina i i fokusira se na kvalitet proizvoda kao i na tradicionalne načine proizvodnje semenskog imerkantnog krompira.

Naša Misija  je posvećenost očuvanja kvaliteta , ići u korak sa modernim tokovima proizvodnje a ujedno da sačuvamo sve prednosti tradicionalnog načina proizvodnje krompira na ovom postoru.

Čuvamo tradiciju naših predaka

Nastavljamo sa proizvodnjom semenskog i merkantnog krompira po kome je naš kraj poznat.Jer svi znaju za Ivanjički krompir i mi se trudimo da tako i ostane.

Osnovana 1994.

Lisa Produkt d.o.o je osnovana kao mala porodična firma davne 1994 godine i radi u kontinuitetu od tada.proces proizvodnje se zasniva na tradicionalnim načinima proizvodnje,trudimo se da nam kvalitet uvek bude na visokom nivou.Mnogobrojni klijenti i velika istorija firme dovoljno može da garantuje o kvalitetu naših usluga i proizvoda 

Posedujemo oko 20 hektara zemlje koju obrađujemo za krompir ,i 5 hektara koje ce biti pod industriskom konopljom

PRINOS 25t PO HEKTARU

Širok spektar asortimenta semenskog krompira,za različite namene i grupe proizvodjača od hobi baštenske proizvodnje do profesionalnih proizvodjača.